fbpx

50% diskaun talian kedua pelan tanpa had U Mobile dengan HERO+HERO

U Mobile sering membuat tawaran di luar norma yang menggugat pasaran telekomunikasi di Malaysia. Hari ini, mereka mengumumkan satu lagi tawaran yang sangat menarik, potongan 50% untuk talian ke-2 pelan pascabayar Hero mereka.

Kempen U Mobile HERO+HERO dengan diskaun 50% untuk talian ke-2 ini terbuka kepada pelanggan baru dan sedia ada pascabayar HERO P70, P98, Unlimited HERO P78, P79 dan P99, serta pelan Ultimate Device dan iPlan dengan kadar bulanan RM70 ke atas.

Terdapat empat pelan yang ditawarkan untuk diskaun 50%, iaitu pelan HERO P48, 68, Unlimited HERO P79 dan P99.

U mobile turut menyediakan pelan insuran GOLIFE 10 secara percuma selama 3 bulan untuk pelanggan HERO+HERO. Tetapi jika anda tidak berminat melanggan selepas tamat tempoh 3 bulan, jangan lupa untuk mendaftar keluar. Jika tidak, akan dikenakan caj RM10 setiap bulan.

U Mobile juga menyediakan hadiah dalam bentuk cabutan bertuah. 6 unit telefon pintar Samsung Galaxy S9+ 256GB menanti pengguna HERO+HERO yang bertuah. Jika anda melanggan insuran GOLIFE, pemenang bertuah ini akan menerima hadiah tambahan berupa jam pintar Samsung Gear Sport. Promosi ini berjalan dari 16 April hingga 27 Mei 2018.

Promosi HERO+HERO dengan diskaun 50% untuk talian kedua bermula dari hari ini, 16 April sehingga 31 Julai 2018. Untuk mengenalinya dengan lebih lanjut, layari laman U Mobile HERO+HERO.

BACA  Broadcomm akan hilang USD2 bilion akibat sekatan Amerika terhadap Huawei