Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Navigasi Ke Ahch-To Lebih Mudah Dengan OnePlus 5T Edisi Star Wars

OnePlus telah memperkenalkan OnePlus 5T edisi Star Wars di acara Comic Con Bengaluru yang sedang berlangsung sekarang. Jika anda seorang peminat siri perang galaksi ini, alat telekomunikasi ini amat sesuai untuk anda.

Telefon ini dilihat tidak jauh bezanya daripada OnePlus 5T yang dilancarkan tak lama dulu kecuali pada beberapa aspek. Misalnya, ia menerima launcher bersadur tema Star Wars. Bahagian belakang menerima kemasan putih dengan logo OnePlus berwarna hitam manakala butang mute diwarnakan merah.

OnePlus 5T

Pada spesifiksai, tiada perubahan dijangka dilakukan OnePlus untuk telefon ini. Ia menampilkan paparan 6″ beresolusi HD+ Penuh 18:9. Ia dikuasakan cip Snapdragon 835 yang dipadankan bersama RAM sehingga 8 GB serta storan 128 GB.

Sekeping bateri 3,300 mAh menguasakan telefon ini dengan teknologi Dash Charge yang terbukti mampu mengisi sehingga penuh sepantas kurang daripada 1 jam 30 minit.

OnePlus 5T

Untuk mengambil gambar, kamera 20MP hadir pada bahagian belakang dan kamera 16MP untuk mengambil selfie.

OnePlus 5T edisi Star Wars dijangka mula dijual pada bulan ini bersempena dengan tanyangan perdana Star Wars: The Last Jedi pada 16 Disember 2017.

Jika anda peminat barangan edisi Star Wars, anda mungkin juga berminat dengan laptop Lenovo ini.

BACA  Galaxy Note 20 dan beberapa peranti Samsung akan dilancarkan pada 5 Ogos