fbpx

Jam tangan edisi terhad ASUS ROG x G-Shock bukan untuk dijual

Jenama gaming ASUS ROG hari ini mengumumkan satu kerjasama unik dengan jam tangan popular G-Shock iaitu jam tangan ROG x G-Shock edisi terhad. Jam tangan ini tidak dijual di pasaran terbuka, sebaliknya hanya boleh diperoleh melalui ASUS ROG sahaja.

Terdapat dua cara untuk memiliki jam tangan edisi terhad ini. Cara pertama ialah dengan membeli mana-mana laptop ASUS ROG berkuasa NVIDIA GTX 1060 dan ke atas, iaitu model: GL503 Scar Edition, GL703, GL703 Scar Edition, GX501, atau G703. Pembelian laptop ini membolehkan pembeli menebus jam tangan G-Shock ini.

Tetapi pembelian haruslah dibuat melalui pengedar sah ROG Malaysia yang tersenarai di sini. Dapatkan resit pembelian serta nombor siri laptop, kemudian isi borang dalam talian Time To ROG di sini. Pembeli akan dihubungi dalam masa dua minggu untuk pengesahan.

Hanya 100 unit jam tangan ROG x G-Shock disediakan untuk ditebus melalui cara pembelian laptop ini. Siapa yang cepat sahaja akan mendapatnya. Promosi khas ini berjalan dari 1 Mac sehingga 25 April 2018, atau selagi stok masih ada.

Cara kedua pula melalui cabutan bertuah. Untuk menyertai cabutan bertuah ini, sekali lagi melalui pembelian laptop yang dikuasakan NVIDIA GeForce GTX1050 dan GTX1050 Ti. Model yang terlibat adalah: GL553VD, GL553VE, dan GL503 Hero Edition. Isi borang dalam talian bersama resit pembelian dan nombor siri laptop di sini.

Sebanyak 16 unit jam tangan ROG x G-Shock disediakan dalam cara ini, dengan dua unit diberikan setiap minggu melalui cabutan bertuah. Pemenang akan diumumkan di Facebook dan Instagram ASUS ROG Malaysia pada tarikh:

  • 9, 16, 23 & 30 Mac 2018
  • 6, 13, 20 & 27 April 2018
BACA  AirAsia Bakal Tutup Semua Pusat Panggilan Sebelum 2020

Tunggu apa lagi, dapatkan laptop ASUS ROG anda bersama jam tangan ROG x G-Shock edisi terhad ini.