Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 14 Apr, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Pengguna Digi boleh naik Grab secara percuma

Pengguna Digi dan Grab kini boleh menikmati lebih ganjaran antara satu sama lain melalui pengumuman kerjasama yang diumumkan oleh Digi dan Grab. Kerjasama yang berjalan selama setahun ini bakal memberi pengalaman lebih baik kepada pengguna Digi dan Grab.

Antara hasil kerjasama ini, pelanggan Grab boleh menikmati hiburan dalam kenderaan melalui pemasangan 1,000 unit tablet yang dikuasakan talian 4G Digi di dalam kenderaan Grab di Lembah Klang.

Selain itu, pengguna Grab boleh menebus kredit prabayar Digi bernilai RM5, dengan hanya 750 mata GrabRewards. Ganjaran eksklusif ini boleh ditebus menerusi aplikasi Grab, di dalam ruangan My Rewards.

Malah, pengguna Digi juga boleh menerima kredit Grab RM6 secara percuma di dalam aplikasi MyDigi. Bagaimanapun pemberian kredit ini terdapat di dalam kuantiti terhad.

Untuk rakan pemandu Grab, mereka akan menerima hadiah percuma apabila mendaftar talian eksklusif Digi Postpaid yang direka khas untuk mereka.

Ketua Grab Malaysia, Sean Goh berkata, Grab sentiasa mencari peluang untuk memberi semula kepada masyarakat, terutama generasi akan datang. Tidak lama lagi Grab akan melancarkan program khas untuk pelajar kolej dan universiti dan sangat gembira menyambut kedatangan Digi sebagai rakan rasmi telekomunikasi.

BACA  Grab Kongsi Inisiatif Yang Mereka Ambil Untuk Bendung COVID-19