fbpx

HappyFresh luaskan perkhidmatan ke Utara bersama Cold Storage

HappyFresh kini menyambut ulang tahun ke-3 perkhidmatannya di Malaysia, dengan meluaskan lagi perkhidmatannya. Dengan kerjasama GCH Retail (Malaysia Sdn Bhd) selaku pemilik Cold Storage, Happy Fresh berjaya membawakan konsep penghantaran barangan segarnya kepada pengguna di Pulau Pinang, dikatakan pertama di zon utara Malaysia.

Happy Fresh mendapat kerjasama GCH Retail awal tahun ini dengan 10 kedai mereka di Lembah Klang yang terlibat. Dengan maklum balas yang sangat menggalakkan, mereka kini bersedia memberi servis dalam talian ini di Pulau Mutiara.

Cold Storage menyediakan pelbagai produk tempatan dan luar negara terutamanya makanan segar seperti roti, daging dan ikan. Produk ini kini boleh dibeli dengan mudah menggunakan aplikasi Happy Fresh di telefon pintar.

Dua cawangan Cold Storage yang terlibat dalam kerjasama ini, iaitu Cold Storage Gurney Plaza dan Cold Storage Island Plaza. Penghantaran boleh dibuat dalam masa 1 jam mengikut pilihan waktu pengguna.

Bagi memeriahkan lagi sambutan ulang tahun ke-3 Happy Fresh dan perkhidmatan mereka di Pulau Pinang ini, mereka menyediakan beberapa ganjaran di antaranya:

  1. Baucer tunai Happy Fresh bernilai RM20 untuk digunakan dalam pembelian di Cold Storage menggunakan Happy Fresh.
  2. 1,000 pelanggan HappyFresh terawal akan menerima beg membeli-belah
  3. Hadiah misteri dari Cold Storage untuk 200 pelanggan pertama yang menggunakan HappyFresh untuk membeli barangan di Cold Storage.
  4. Diskaun untuk pengguna terawal HappyFresh:
    – 35% diskaun untuk 200 pelanggan pertama
    – 25% diskaun untuk 200 pelanggan seterusnya
    – 15% diskaun untuk pelanggan yang lain

Layari laman web www.happyfresh.my untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhidmatan HappyFresh. Aplikasi mudah alih HappyFresh boleh dimuat turun di Apple Appstore dan Google Playstore.

RM60 OFF your groceries!
🍉🍋🍎🍇🍅🍌🍓🌶🧀🍞
Hello good people of Penang!
🙋‍♂🙋‍♀
HappyFresh is now at your service.
Use code:…

Posted by HappyFresh on Thursday, 12 April 2018

BACA  Xbox Series X Mampu Tampung Permainan [email protected] Dan Tiada Loading Screen