Omni Buatkan SME Tampak Lebih Professional

Jika anda miliki perusahaan kecil dan sederhana (SME), pastinya pada satu tahap anda akan berdepan dengan masalah untuk mengendalikan panggilan telefon baik daripada klien ataupun pelanggan. Sudah tentu anda tidak mahu berkongsi nombor peribadi untuk urusan rasmi.

Rentetan daripada permasalahan itu, satu perkhidmatan yang dinamakan Omni telah dilancarkan. Secara ringkasnya ia adalah satu perkhidmatan sistem perangkaian telefon maya, semuanya melalui APP pada telefon pintar.

Menggunakan perkhidmatan ini, sesiapa yang ingin memanggil anda boleh menghubungi nombor umum sebelum memasukkan nombor extension untuk dihubungkan kepada anda. Maka, nombor peribadi anda kekal rahsia tapi klien masih boleh menghubungi anda.

Oleh sebab ia beroperasi secara maya, anda tak perlukan set telefon ataupun nombor telefon khas. Anda boleh gunakan telefon pintar dan juga nombor semasa untuk dimasukan dalam rangkaian.

Ia boleh menyokong sehingga 20 sambungan supaya anda boleh memberikan nombor sambungan kad kepada staf yang mengendalikan jualan, perhubungan awam, operasi, pentadbiran, dan sebagainya.

Terdapat beberapa plan omni yang boleh anda langgan. Butirannya adalah seperti berikut:

Secara ringkasnya, Omni memiliki ciri-ciri berikut:

  • Anda menerima nombor telefon dengan pemula 03, seperti telefon landline lain
  • Wujudkan nombor sambungan kepada staff
  • Rakam panggilan
  • Buat panggilan keluar
  • Rakan mesej suara

Bagusnya servis ini adalah anda tidak perlu terikat dengan kontrak, tidak perlu peralatan tambahan, dan boleh ditamatkan perkhidmatannya pada bila-bila masa.

Layari laman rasmi mereka untuk maklumat lanjut.

BACA  Ujian rangkaian 5G Digi catat kelajuan mencecah 1.6Gbps