Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Perkasa identiti peribadi dalam masyarakat digital di GSMA Mobile 360 Series Digital Societies

Dunia digital masakini menuju ke arah tanpa sempadan. Masyarakat digital terbentuk apabila dunia fizikal dan digital bertembung dan impaknya menembusi segenap pelusuk kehidupan termasuk kesihatan, pengangkutan, kerajaan, pendidikan dan sebagainya.

Bersama masyarakat digital wujudnya identiti digital dan ini memerlukan pengurusan yang cermat dan teliti bagi mewujudkan kepercayaan bagi berhubung di dalam komuniti di masa akan datang.

Bagi memahaminya dengan lebih lanjut, mari sertai GSMA Mobile 360 Series – Digital Societies, satu acara selama 3 hari dari 5-7 September 2018. Acara yang diadakan di Bangkok, Thailand ini melibatkan peneraju industri dan pemimpin utama kerajaan, membincangkan bagaimana cara untuk memacu perkembangan sosio-ekonomi secara inklusif, meningkatkan taraf kehidupan dan memberi sokongan kepada perniagaan dalam pembentukan masayarakat digital.

Acara ini bermula dengan 2-hari sesi persidangan pemimpin yang dianjurkan oleh GSMA dengan sokongan pelbagai kementerian kerajaan serantau. Ini termasuk pembentangan ucaptama, temuramah dan perbincangan mendalam untuk menggariskan keperluan untuk menjamin, menguruskan dan kebertanggunjawaban penggunaan data peribadi dalam dunia berhubung yang pesat berkembang. Hari terakhir pula adalah acara tertutup membabitkan mesyuarat dan bengkel.

Jom sertai kami di GSMA Mobile 360 Series – Digital Societies di Bangkok, Thailand pada 5-7 September 2018. Dapatkan pas masuk dengan mendaftar di www.mobile360series.com/digital-societies.

BACA  Poco F2 Pro telah mula dikesan di pasaran Malaysia