Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

PKP dijangka ditamatkan pada 14 April, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Perodua Myvi hadiah untuk pengguna bertuah Boost x 11street

11street adalah salah satu peneraju platform e-dagang di Malaysia. Manakala Boost pula adalah sistem pembayaran nirtunai yang sangat aktif. Kini kedua-duanya menjalin kerjasama untuk memberi pengalaman beli-belah yang lebih mudah untuk pengguna di Malaysia.

Kerjasama ini membolehkan pengguna 11street membuat bayaran menggunakan e-dompet Boost. Tidak perlu mendaftar masuk ke perbankan online atau menaip nombor kad kredit, pembayaran dengan Boost di 11street lebih pantas dengan kunci keselamatan menggunakan nombor pin.

Dengan setiap pembayaran di 11street menggunakan Boost, pengguna boleh menerima ganjaran Shake Rewards yang memberi hadiah tunai sehingga RM5.

Bagi memeriahkan lagi kerjasama ini, 11street melancarkan kempen ‘Boosted Daily Deals‘ dan ‘Win a Car‘ bermula hari ini, 28 September 2018.

Kempen ‘Boosted Daily Deals‘ menyediakan tawaran eksklusif, khas untuk pengguna yang memiliki akaun Boost dan 11street. Pelbagai barangan disediakan secara rawak setiap hari seperti TV LED, telefon pintar, pembesar suara dan banyak lagi, dengan harga luar biasa.

Manakala kempen ‘Win A Car‘ memberi peluang kepada pengguna Boost di 11street memenangi hadiah seperti kereta Perodua Myvi, telefon pintar, jam pintar, konsol permainan dan baucar 11street. Setiap pembelian di 11street dan dibayar menggunakan Boost sekurang-kurangnya RM40, melayakkan pengguna ke dalam cabutan bertuah.

Pembelian RM40 pertama memberikan satu penyertaan, manakala setiap pembelian RM40 seterusnya memberikan tiga penyertaan. Lebih banyak beli, lebih tinggi peluang menang. Kempen ini berjalan dari 28 September sehingga 30 November 2018.

Jangan lupa untuk mendaftar akaun Boost dan menggunakannya sebagai pembayaran di 11street. Layari laman web Boost x 11street untuk mula menikmati tawaran hebat ini sekarang.

BACA  Saluran filem Astro percuma untuk semua sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan