Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Jabra Talk lahir sempena ulangtahun ke-20 Bluetooth

Tahukah anda, jenama apakah yang pertama memperkenalkan set kepala Bluetooth hampir 20 tahun dahulu? Jenama tersebut adalah Jabra, yang berpusat di Denmark dan memiliki banyak produk Bluetooth untuk kegunaan pengguna dan syarikat.

Untuk meraikan sejarah Bluetooth yang mencecah 20-tahun ini, Jabra ingin memperkenalkan semula set kepala Bluetooth mono mereka di bawah jenama baru, The Talk Franchise. Ia akan mengembalikan beberapa model terkenal Jabra dengan nama baru, Talk.

Setakat ini, model yang telah disahkan akan lahir semula dengan nama Talk, bersama harga jualannya ialah:

  • Talk 5 – Jabra BT2046 (RM109)
  • Talk 15 – Jabra Talk (RM159)
  • Talk 25 – Jabra Mini (RM189)
  • Talk 35 – Jabra Extreme 2 (RM299)
  • Talk 45 – Jabra Stealth (RM349)
  • Talk 55 – Jabra Eclipse (RM509)

Lebih besar nombor model Talk, maka lebih canggih fungsi yang terdapat padanya. Persamaan ketara kesemuanya ialah, menggunakan sambungan Bluetooth dan didengari di sebelah telinga sahaja.

Jika anda melihat set kepala Bluetooth jenama Talk dengan rupa Jabra, jangan pula terkejut. Ia bukanlah klon atau palsu, sebaliknya ia adalah model benar Jabra yang dijenamakan semula kepada jenama Talk.

Produk Jabra boleh dibeli dalam talian menerusi Stor Rasmi Jabra di 11street, Lazada dan Shopee, serta dari pengedar sah Jabra di seluruh Malaysia. Untuk maklumat lanjut tentang produk Talk, layari lamanweb Jabra Talk.

BACA  iOS 14 dan iPad OS14 tamat ujian Beta, sedia dimuat turun hari in