Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Pilih sut adiwira anda dengan tetikus wayarles Logitech koleksi MARVEL

Logitech Malaysia hari ini mengumumkan ketibaan tetikus wayarles Logitech M238 koleksi MARVEL, yang menampilkan rekaan 4 adiwira terkenal dari MARVEL. Adiwira tersebut ialah Spiderman, Iron Man, Captain Amerika dan Black Panther.

Tetikus koleksi MARVEL ini diperbuat berasaskan tetikus wayarles Logitech M238 yang serasi digunakan bersama pelbagai platform seperti Windows, Mac Linux dan Chrome OS. Ia berhubung secara wayarles menggunakan penerima USB bersaiz nano yang dipasang di komputer.

Pengguna boleh terus setia menggunakan tetikus bersama watak adiwira pilihan mereka kerana tetikus ini memiliki ketahanan bateri sehingga 12 bulan, menggunakan 1 bateri bersaiz AA. Ia juga boleh digunakan secara wayarles sehingga 10 meter jauh dari komputer, pembantu yang sesuai untuk pembentangan di dalam mesyuarat.

Dengan saiz yang kecil dan ringan, ia mudah disimpan di dalam beg untuk dibawa ke mana jua.

Tetikus wayarles Logitech M238 koleksi MARVEL, kini telah dijual di Malaysia dengan tanda harga RM89 setiap satu. Ia disertakan jaminan selama setahun oleh Logitech Malaysia. Untuk maklumat lanjut, layari laman produk di sini.

BACA  Lihatlah kemeriahan pulang Aidiladha 2020 di Genting Sempah dari udara menerusi dron