Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Perseteruan GDI Dan NOD Bersambung Di Telefon Dalam Command & Conquer Rivals

Jika anda ada daftarkan diri untuk jadi penguji beta permainan Command & Conquer: Rivals yang pertama untuk peranti bermobiliti, anda boleh mencubanya hari ini.

Diumumkan sekitar Jun 2018, EA dilihat sedang mengorak langkah untuk memberi nafas baru pada siri C&C. Turut diumumkan adalah remaster untuk beberapa permainan klasik dalam siri yang sama.

Command & Conquer: Rivals adalah satu permainan bergentre strategi masa nyata (RTS) mirip kepada Clash Royale. Dua pemain bertarung sesama sendiri untuk memusnahkan ibu pejabat masing-masing dengan cara menghantar tentera. Tentera ada dalam pelbagai kategori dan menggunakan konsep “gunting, batu, dan air” bagi menentukan keberkesanannya.

Bezanya permainan ini adalah ia perlukan lebih mikropengurusan. Unit tentera bebas bergerak di mana-mana saja atas medan perang berbanding Clash Royale yang bergerak sehala dalam satu garis lurus.

Muat turun Command & Conquer: Rivals untuk:

Konsep Rivals adalah menarik dan bertepatan dengan tema mudah alih. Tapi disebabkan ia daripada pengeluar EA, saya yakin yang permainan ini lebih terarah kepada pay to win berdasarkan tabiat EA yang gemar membajiri permainannya dengan mikrotransaksi.

BACA  Penyakit “dahaga RAM” Chrome mungkin boleh diselesaikan dengan SegmentHeap