Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Senyum dan dapatkan Aiskrim McDonald & McNugget percuma

Orang ramai kini boleh mendapatkan aiskrim PERCUMA di 4 cawangan McDonald menerusi kempen Hotlink Smile4REWARDS. Apa yang perlu dilakukan ialah satu senyuman.

Terdapat 4 cawangan McDonald di mana kiosk Smile4REWARDS ditempatkan iaitu:

  1. McDonald’s Bangi Drive-Thru
  2. McDonald’s Section 3 Shah Alam
  3. McDonald’s Jalan Gopeng Drive-Thru
  4. McDonald’s Jalan Tebrau Drive-Thru

Dengan melawat kiosk ini dan bergambar denganya, pengunjung akan menerima baucer yang boleh digunakan untuk menebus aiskrim Sundae Cokelat secara PERCUMA. Mahukan lebih hadiah percuma?

Jika anda pengguna Hotlink atau Maxis, hanya tunjukkan aplikasi Hotlink RED atau MyMaxis anda, dan anda akan turut menerima 4 ketul McNugget percuma, di samping aiskrim Sundae Cokelat tadi. Berbaloikan senyuman anda.

Bukan itu sahaja, pengunjung yang bergambar di kiosk Smile4REWARDS juga berpeluang untuk memenangi tiket penerbangan PERCUMA ke destinasi di Asia Tenggara. Caranya, kongsikan gambar yang diambil di kiosk Smile4REWARDS di Facebook dan Instagram, bersama tanda pagar #HotlinkxMcD #Smile4REWARDS. 10 pemenang bertuah akan dipilih sebagai pemenang.

Jauh dari 4 lokasi di atas? Usah risau, semua pengguna Hotlink dan Maxis boleh mendapatkan Sundae Cone PERCUMA menerusi aplikasi Hotlink RED atau MyMaxis App. Ia boleh ditemui di dalam tab Deals. Ganjaran ini boleh ditebus di semua cawangan McDonald di seluruh negara.

Kempen Smile4REWARDS ini berjalan dari 19 April sehingga 18 Mei 2019. Untuk maklumat lanjut, layari laman Hotlink Smile4REWARDS.

BACA  Facebook, Instagram, & Twitter diharamkan di Myanmar, ini sebabnya