fbpx

Realme Malaysia sambut ulangtahun pertama dengan promosi istimewa di Lazada dan Shopee

Realme adalah satu jenama di bawah Oppo, memberi fokus kepada belia remaja dengan prestasi tinggi dan rupa bergaya. Ketibaan bulan Mei menandakan ulang tahun pertama mereka, bermakna cukup setahun telefon pertama mereka, Realme 1 dilancarkan.

Untuk meraikan ulangtahun pertama ini, Realme Malaysia mengumumkan promosi istimewa ulangtahun pertama Realme. Ia akan diadakan selama sehari pada 3 Mei 2019.

Jualan istimewa ulangtahun pertama Realme ini akan diadakan di dua lokasi, iaitu di Stor Online Realme di Lazada dan Stor Online Realme di Shopee. Tawaran yang akan diberikan pada 3 Mei 2019 adalah seperti berikut:

Selain potongan harga untuk beberapa model terpilih, Realme turut memberikan hadiah berupa kad mikroSD 32GB untuk pembelian Realme 3 yang baru. Tetapi ia untuk 50 pembeli pertama sahaja.

Shopee juga menawarkan lebih banyak model potongan harga iaitu Realme 2 Pro (4GB+64GB) dan Realme 2 Pro (6GB+64GB), di mana ia tidak terdapat di Lazada. Versi terbaik Realme 2 Pro (8GB+128GB) boleh dibeli dengan diskaun RM100 di kedua-dua platform Lazada dan Shopee.

Jika berminat dengan tawaran ini, jangan lupa untuk berkunjung ke Stor Online Realme di Lazada dan Shopee pada 3 Mei 2019. Kalau anda mencari peranti lebih berkuasa, nantikan kedatangan Realme 3 Pro yang akan dilancarkan di Malaysia pada 14 Mei 2019.

BACA  Samsung Galaxy Fold akan tiba di Malaysia bulan ini