Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

RM700,000 hadiah percutian menanti 70 pemenang di Promosi Samsung Merdeka

Jika anda berhajat untuk merealisasikan keinginan untuk bercuti ke destinasi impian, anda boleh melaksanakannya dengan menyertai Samsung Merdeka Giveaway! Hanya beli mana-mana peranti Samsung yang layak dari pengedar yang menyertai, dari 1 Ogos hingga 16 September 2019 dan anda layak memasuki pertandingan ini.

Sebanyak 70 pemenang berpeluang untuk menerima hadiah utama berupa baucer percutian bernilai RM10,000. Bermakna, Samsung menyediakan hadiah berjumlah RM700,000 untuk dimenangi.

Selepas membeli peranti Samsung yang terlibat dalam tempoh di atas, lawati laman web Samsung Merdeka Giveaway dan isi butir peribadi anda bersama bukti pembelian dan jawab soalan mudah. Itu sahaja.

Senarai penuh pembelian telefon pintar, tablet, jam pintar dan gelang kecergasan Samsung yang layak menyertai adalah seperti berikut:

Manakala senarai pengedar dan syarikat telekomunikasi yang terlibat, serta jumlah pemenangya ialah:

Sistem akan mencabut nama pemenang secara rawak dan setiap orang hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja. Untuk pemenang yang membeli dari Samsung Authorised Reseller, mereka akan menerima hadiah tambahan berupa Galaxy Buds atau Galaxy Watch (42mm).

Nama pemenang akan diumumkan pada 7 Oktober dan perlu membuat tempahan percutian sebelum 30 November 2019. Terma dan syarat penuh pertandingan boleh dirujuk di sini.

Adakah telefon baru Samsung anda sempena Hari Merdeka kali ini akan membawa anda ke percutian yang lama diimpikan? Laksanakannya segera dengan mula membeli peranti baru Samsung sekarang dan jangan lupa mengisi dan menghantar borang penyertaan di sini.

BACA  Terpedaya pelaburan Bitcoin di laman sosial Facebook, pelajar wanita rugi RM84,600