fbpx

Video Hands-on Pixel 4 Diterbitkan Sebelum Tarikh Pelancaran Diumumkan

Ramai yang menjangkakan Google akan mengumumkan generasi Pixel terbaru dalam bulan Oktober nanti kerana melihatkan tradisi terdahulu mereka. Spekulasi itu diperkukuh dengan frekuensi kebocoran maklumat tentang Pixel 4 yang semakin meningkat. Kebocoran terbaru ini mungkin adalah yang paling sah sekatat ini. Kita sudah ada video hands-on Pixel 4 dari Vietnam dan Thailand.


Daripada dua video yang dikongsikan, kita boleh mengesahkan beberapa khabar angin yang bertiup dan ada juga maklumat baru. Pertamanya dapat lihat fizikaliti bahagian belakang yang serupa dengan iPhone terutamanya pada modul kamera segi empat tepatnya.

Tapi ia tidak hadir dengan konfigurasi trikamera belakang, sebaliknya ada dua kamera dan satu lagi sensor khas yang masih belum tahu kegunaannya. Besar kemungkinan ia adalah sensor ToF untuk bokeh dan AR.

Untuk spesifikasi teknikal, CPU-Z memuntahkan info seperti penggunaan SoC Snapdragon 855 bersama-sama RAM 6GB. Mereka juga mengesahkan yang refresh rate untuk paparan Pixel 4 kelak adalah 90Hz dan ia boleh direndahkan kepada 60Hz untuk jadi mesra tenaga.

Apa pendapat anda tentang rekaan belakang Pixel 4 yang hampir menyerupai iPhone 11?

Sumber: AnhEMTV

BACA  Dua telefon pintar Oppo turun harga bermula 2020