Digi AddEasy Himpunkan Semua Langganan Anda Bawah Satu Platform

Dengan lambakan penawaran servis digital yang ditawarkan zaman sekarang, tentu sukar untuk menjejak sekali satu langganan anda. Hari ini, Digi jadikan kawal selia langganan anda jauh lebih mudah dengan MyDigi Subscription by EasyAdd.

Secara ringkasnya ia adalah penghimpun servis bawah satu bumbung yang meliputi multimedia, produktiviti, hinggalah pembelajaran. Menggunakan EasyAdd, segala maklumat langganan dikumpulkan dalam satu halaman yamg mudah dirujuk.

Hasilnya, anda takkan terlupa untuk memperbaharui langganan ataupun jika ingin menghentikan, ia boleh dilakukan melalui halaman yang sama.

Yang menariknya adalah, saya perasan yang servis macam iflix menyediakan pass harian yang sangat berguna untuk kegunaan jangka masa pendek.

iFlix di EasyAdd ditawarkan pada harga serendah RM1/hari

Sekiranya anda salah seorang pengguna Digi, anda boleh manfaatkan pas harian Cili Padi pada harga RM1 untuk kuota tanpa had untuk strim video daripada platform terpilih.

Itu untuk berhibur, dalam kateogri produktiviti anda ada Office365 manakala keselamatan, anda boleh melanggan Kaspersky pada harga serendah RM3/bulan.

Pelanggan sedia ada Digi boleh menyekalikan langganan dalam bil bukanan mereka ataupun ditolak terus daripada kredit untuk pengguna prabayar. Jika anda bukan ahli Digi, pembayaran menggunakan kad Debit/Kredit juga diterima untuk kemudahan.

Pada awal pengenalan servis ini, EasyAdd ada tawarkan beberapa servis percuma dan anda tentunya tak mahu ketinggalan untuk mencubanya.

Sekiranya anda seorang penyedia perkhidmatan yang ingin menempatkan servis ada dalam ekosistem EasyAdd, mereka turut menyediakan API mesra pengguna untuk digunakan. Jadi anda boleh memanfaatkan 11 juta pengguna Digi yang berpotensi menjadi pelanggan anda.

Layari laman rasmi produk untuk maklumat lanjut.

BACA  Realme C3 sah datang ke Malaysia pada 3.3