Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Hanya tambah nilai Xpax untuk peluang menang Samsung Galaxy A50s

Pengguna Xpax, anda kini berpeluang untuk memenangi telefon pintar baru Samsung Galaxy A50s dengan mudah. Hanya tambah nilai prabayar Xpax dan anda dalam perjalanan membawa pulang sebuah telefon pintar baru.

Celcom menyediakan 54 unit Galaxy A50s dalam kempen ini. Sebanyak 6 unit disediakan sebagai hadiah setiap minggu. Kempen ini bermula dari 4 November 2019 sehingga 5 Januari 2020.

Tetapi penyertaan hanya diterima untuk tambah nilai yang dibuat dari aplikasi Celcom Life sahaja. Bukan tambah nilai dari Maybank2u, dari 7-11 atau nombor pin. Mesti beli tambah nilai dari Celcom Life, baru termasuk dalam cabutan bertuah mingguan Galaxy A50s.

Tambah nilai boleh dibuat dengan memuat turun aplikasi Celcom Life, kemudian pergi ke Reload dan pilih Credit Reload. Seterusnya pilih amaun yang diingini dan akhir sekali pilih jenis pembayaran, sama ada kad debit/kredit atau perbankan dalam talian. Tambah nilai menggunakan nombor pin dan Boost tidak akan dikira.

Peluang kemenangan lebih tinggi jika lebih banyak tambah nilai dibuat. Penyertaan dikira dari tambah nilai RM10 untuk 1 penyertaan, RM30 untuk 3 penyertaan, RM50 dapat 5 penyertaan dan RM100 dapat 10 penyertaan.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen ini, layari laman promosi Xpax Reload.

BACA  Perbandingan Kamera: Galaxy Note 20 Ultra, iPhone 11 Pro Max, Galaxy S20 Ultra, dan Galaxy Note 10+