Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

4 Tip Berguna Huawei Untuk Maksimumkan Pengalaman Bercuti Anda

Artikel ini dibawakan oleh Huawei

Percutian adalah sesuatu yang menyeronokkan. Tapi, jika anda ditemani produk HUAWEI, keseronokan itu naik sekali ganda. Nak tahu bagaimana HUAWEI boleh perkasakan liburan anda? Baca 4 tip berguna ini.

Tip 1: Huawei Mate 30 Pro, si serba boleh dan serba jadi

Anda tentu ada dengar berita tentang Mate 30 Pro, flagship terkini Huawei yang dilengkapi kuadkamera belakang dan mampu rakam video sehebat pengarah filem.

Dengannya anda boleh abadikan kenangan di tempat yang anda lawati menerusi lensa 40MP berdefinisi tinggi dengan kemampuan fotografi cahaya malap yang cemerlang.

Jika anda ada masa senggang antara aktiviti, isinya dengan bermain permainan video. Mate 30 Pro diperkasa pemproses terhebat pernah dihasilkan Huawei setakat ini. Bukan saja bermain, e-mel penting daripada tempat kerja juga tak mungkin anda terlepas dek fungsi-fungsi produktiviti yang dimilikinya.

Tip 2: Jawab panggilan telefon dengan gayanya gunakan kaca mata pintar

Bila anda beraktiviti, sudah tentu anda ingin bawa kelengkapan yang minimum, lebih-lebih lagi bila berjalan di tepi pantai. Kalau nak dengar deruan pantai tapi pada masa yang sama jawab panggilan telefon, anda boleh cuba kaca mata pintar Huawei x Gentle Monster.

Seperti namanya, selain berfungsi sebagai kaca mata, ia ada speaker dan mikrofon yang disambung secara Bluetooth kepada telefon anda. Maka, anda tak perlu lagi berjalan sambil mengepit telefon antara bahu dan telinga sebaliknya bersembang sambil menikmati pemandangan.

Tip 3: Jejak aktiviti kecergasan untuk pantau tahap kesihatan anda

Huawei Watch GT2 gabungkan manfaat dunia gelang kecergasan dengan dunia jam tangan pintar dalam satu produk. Ia ada hayat bateri superpanjang, sehingga 14 hari lamanya tapi ia miliki paparan AMOLED yang cantik.

BACA  Fon kepala TWS, jam pintar dan tablet baru Huawei kini boleh dibeli di Malaysia

Dengan APP Huawei Health, ia merekodkan aktiviti seharian seperti langahan, denyutan nadi, dan laluan yang anda ambil semasa anda berlari. Jam ini boleh beritahu anda tahap kesihatan jantung dan stress anda.

Tip 4: Saring kebingitan persekitaran dan dengar muzik kegemaran tanpa gangguan

Apabila berada dalam kabin kapal terbang dalam perjalanan pergi ataupun pulang daripada melancong, sudah tentu anda ingin rehatkan badan. Rehat anda lebih bagus kalau bunyi persekitaran boleh disaring daripada mengganggu tidur.

HUAWEI Freebuds 3 miliki fungsi menyaring hingar persekitaran dengan cara menganalisis gelombang audio di luar kemudian menjana gelombang yang berlawanan dengannya agar ia dineutralkan.

Dengan satu isian penuh, bateri Freebuds 3 boleh bertahan sehingga 4 jam lamanya. Bekas pemegangnya turut mengandungi bateri dan ia boleh menyumbang sehingga 20 jam penggunaan.

Kayakan pengalaman melancong anda dengan ekosistem Huawei

Kesemua produk keluarhan Huawei bersinergistik antara satu sama lain. Apabila Mate 30 Pro berada di tengah-tengah, ada banyak produk yang boleh berhubung padanya.

Jam tangan memungut dan menghantar data kesihatan kepada telefon untuk dibentangkan kepada anda. Ciri dwifungsi kaca mata pintar Gentle Monster memudahkan anda menerima panggilan telefon tanpa perlu bawa aksesori tambahan. Freebuds 3 pula memastikan anda beristirahat dengan sempurna tanpa gangguan luar.

Sekiranya anda berminat untuk memiliki salah satu ataupun semua produk yang dinyatakan dalam artikel ini, anda boleh pergi ke kedai dalam talian Huawei.