Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

4.4 Shopee Brands Festival tawarkan promosi aksesori dan gajet pada harga serendah RM 29.

Shopee menawarkan seleksi gajet yang ditawarkan pada harga istimewa sepanjang hari sempena promosi 4.4 Shopee Brands Festival pada 4 April 2020.

Pelanggan boleh mendapatkan aneka pilihan barangan seperti telefon, jam tangan pintar, produk audio, kamera serta aksesori terpilih pada harga bermula dari RM 29.

Sempena 4.4 Shopee Brands Festival, Shopee turut menawarkan servis penghantaran percuma dengan pembelian minimum RM 8 dari pukul 12 tengah malam hingga 2 pagi. Bagi mereka yang terlepas, pelanggan boleh mendapatkan servis berkenaan dengan berbelanja RM 16 ke atas sehinga promosi berakhir.

Berikut merupakan senarai promosi gajet yang ditawarkan Shopee sempena 4.4 Shopee Brands Festival:

Telefon pintar

Shopee menawarkan pelbagai pilihan telefon pintar yang tawarkan pada harga promosi bermula dari RM 199:

Produk Audio

Tidak lengkap melayan lagu kesukaan di telefon pintar tanpa aksesori audio. Shopee turut menawarkan seleksi produk audio yang boleh diperoleh pada harga promosi bermula dari RM 99:

BACA  Google dan Facebook kelak perlu bayar lesen untuk gunakan kandungan berita dari Australia

Jam Tangan Pintar

Aksesori jam tangan pintar menjadi trend masa kini yang tampil dengan rekaan yang menarik dan fungsi pelbagai. Sempena 4.4 Shopee Brands Festival, Shopee menawarkan promosi jam tangan pintar pada harga dari RM 95:

Kamera

Memiliki kamera merupakan kemestian bagi mereka yang gemarkan aktiviti fotografi. Dengan harga promosi bermula dari RM 196, pelanggan boleh memiliki gajet ini di Shopee:

Aksesori dan Gajet

Aksesori tambahan membantu memudahkan urusan seharian. Sama ada powerbank, pengecas tanpa wayar atau robot vakum, 4.4 Shopee Brands Festival menawarkan kepada anda harga promosi bermula dari RM29:

Untuk sebarang maklumat lanjut dan lebih banyak promosi menarik sempena 4.4 Shopee Brands Festival , orang ramai boleh terus ke laman web Shopee.