Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Anda benci Apple? Anda tak mungkin benci video ini.

Apple, kalau di bahagian pembentangan produk memang mereka berada di kelasnya yang tersendiri. Begitu juga dengan video. Jangan lepaskan peluang untuk tonton sketsa pendek Apple yang menampilkan tim The Underdogs berkisarkan tentang fenomena Work from Home.

Pasukan yang sama kembali daripada video tahun 2019 tapi latar belakang kali ini berbeza, kerana mereka bergantung 100 peratus pada Facetime untuk berinteraksi antara satu sama lain.

Peranan setiap ahli The Underdogs tidak dinyatakan dengan jelas, tapi boleh diteka melalui peranan yang dimainkan mereka dalam video ini.

Bridget Cincotta sebagai Pengurus Projek menerima perkhabaran daripada orang atasannya, Vivienne Hall yang Projek Pandora’s Box telah dihidupkan kembali. Oleh sebab itu, Vivienna perlukan satu pembentangan diadakan dalam masa seminggu.

Lantas, Bridget menghubungi Brian Rekasis, Marie Davis, dan Dave Meachem untuk memaklumkannya. Menggunakan Siri pada Apple Watch, Bridget menetapkan peringatan untuk sesi brainstorming pada hari berikutnya.

Dave Meachem macam bertanggung jawab tentang hal ehwal belanjawan kerana dia tekankan yang Projek Pandora’s Box perlulah murah. Selepas braintstorming, bermulalah proses memprototaip oleh Brian Rekasis.

Dalam masa yang sama, Marie Davis mempersiap slaid pembentangan yang akan dibentangkan.

Tapi sketsa ini agak tergantung kerana hasil pembentangan tidak dinyatakan. Sungguhpun begitu, ia selari dengan penyudah video edisi 2019 apabila mereka perlu bentangkan idea kotak pizza dihadapan Vivienne.

BACA  Banyak app iPhone tidak boleh dilancarkan angkara Facebook