Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Periksa telefon Honor anda untuk kemas kini EMUI 10.1

Perhatian untuk pengguna tiga telefon beriut:

  • Honor View 20
  • Honor 20
  • Honor 20 Pro

Anda boleh pergi ke halaman Setting dan periksa tentang kemas kini EMUI 10.1 yang kini sedang disebarkan oleh Honor kepada telefon anda. Buat pengguna Honor 9X, kemas kini yang serupa dijangkakan tiba kepada anda sekitar September 2020.

Antara pembaharuan yang bakal dinikmati anda di telefon masing-masing ialah sistem operasi berasaskan Android 10, beserta sejumlah naik taraf yang lain.

Fungsi yang ingin diketengahkan Honor melalui kemas kini ini ialah Huawei MeeTime. Ia membuatkan sidang video sesama produk Honor dan Huawei jadi lebih mudah dan ia menyokong suapan video beresolusi tinggi. Tak perlu kalut untuk kenakan solekan sebab teknologi AI akan lakukan untuk anda secara digital.

Ada juga ciri Smart Multi-Window untuk anda ber-multitasking. Tapi pada skrin telefon, saya tak pasti ciri ini boleh berikan manfaat ataupun tidak. Kalau anda perlukan skrin yang lebih besar, anda boleh gunakan ciri multiscreen collaboration untuk kongsi paparan telefon dengan tablet seperti Huawei Matepad Pro anda.

Honor 20 Pro adalah telefon dengan storan 256GB antara yang termurah boleh anda beli sekarang dan ia ada specs flagship dan GMS. Anda boleh dapatkannya pada RM1,599. Saudaranya Honor 20 ialah telefon Honor terbaik bawah RM1,100 sebab anda dapat mesin dengan SoC flagship Kirin 980.

BACA  Kenapa ada dua jenis heatsink dalam Galaxy Note 20?