Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Honor Watch GS Pro ialah Magic Watch 2 yang lepasi piawaian ketenteraan

Acara IFA 2020 kini sedang berlangsung di Berlin. Honor ialah salah satu peserta yang mengumumkan produk baru mereka di sana. Dalam kategori peranti boleh pakai, Honor mengumumkan Honor Watch GS Pro, sebuah jam tangan tahan lasak yang mewarisi spesifikasi Magic Watch 2.

Jam tangan ini melepasi 14 ujian MIL_STD-810G. Ia telah diuji dalam suhu ekstim 70 darjah Celsius dan -40 darjah Celsius, debu dan habuk, gegaran, hentakan, kelembapan, altitude dan beberapa ujian lain. Anda boleh bawanya berenang tanpa masalah kerana ia tahan tekanan sehingga 5 ATM.

Pada sudut rupa luaran, Honor mengenakan rekaan yang agresif, sesuai dengan kelasakan yang dimilikinya.

Tapi, lain-lainnya sama seperti Magic Watch 2. Contohnya, bahagian muka ada paparan 1.39” AMOLED. Disebalik paparan itu, ada SoC Kirin A1 yang menguasakan banyak peranti boleh pakai Huawei dan Honor.

Honor tak nyatakan sama ada bateri jam ini diperbesar berbanding model saudaranya tapi mereka ada katakana yang hayat baterinya lebih panjang. Daripada satu isian penuh, ia boleh berfungsi selama 25 hari lamanya ataupun 47 jam dalam mode menjejak GPS.

Walauun ia ada mikrofon dan speaker, ia tiada fungsi memanggil pembantu maya Googla Assistant dan Siri. Tapi, anda boleh dengar lagu, dan jawab panggilan telefon melaluinya.

Honor Watch GS Pro mula dijual dalam pasaran Eropah pada 7 September 2020. Harganya ialah EUR250 (~RM1,227). Pengguna di Malaysia boleh mula dapatkannya dalam pasaran tempatan pada Oktober 2020.

Layari laman rasmi produk untuk maklumat lanjut.

BACA  Amazfit Neo masuki Malaysia pada harga serendah RM139