Produk penjagaan diri Realme kini boleh didapati di Watson

Realme bekerjasama dengan syarikat penjagaan kesihatan Watson di peringkat antarabangsa bagi memudahkan anda membeli produk penjagaan diri. Pertama kalinya di Malaysia, Watson menyediakan berus gigi elektrik Realme M1 Sonic di rangkaian kedai yang terpilih. Jadi, anda tidak perlu lagi menunggu bungkusan tiba dalam jangka masa lama.

Berus gigi elektrik ini berkesan mengekalkan penjagaan mulut secara berkesan dengan berus Dupont 99.99% antibakteria dan Motor Sonic berfrekuensi tinggi yang dapat bergetar hingga 34,000 kali seminit.

Selain itu, ia juga menggunakan pengecasan tanpa wayar pantas. Anda boleh menggunakannya selama 90 hari untuk sekali cas dan penggunaan 2 hari dengan hanya 5 minit cas.

Tidak seperti berus gigi biasa, berus gigi elektrik Realme M1 Sonic dilengkapi dengan 4 mod berbeza yang boleh digunakan mengikut keperluan anda. Mod lembut (soft mode ) adalah untuk gigi sensitif, sementara mod bersih (clean mode) sesuai digunakan secara harian.

Untuk pembersihan yang mendalam, anda boleh gunakan mod putih (white mode) dan untuk gigi bersinar anda boleh cuba gunakan mod poland (poland mod).

Ada dua warna tersedia untuk item ini iaitu biru dan putih. Anda boleh dapatkannya dengan harga RM199 dengan mengunjungi kedai Watsons terpilih di Malaysia. Bukan itu sahaja, ia juga boleh didapati melalui pembelian secara dalam talian di Watsons eStore.

Anda hanya perlu log masuk ke dalam akaun Watson anda, pilih warna yang anda mahu, kemudian lakukan pembayaran.