Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Kedai baru OnePlus di Shopee jamin harga terendah

Telefon pintar OnePlus memang sekian lama sudah boleh dibeli dalam talian, tetapi baru kali ini ia mengumumkan pembukaan stor dalam talian rasmi. Brightstar Malaysia selaku pengedar sah OnePlus, bekerjasama dengan RedClick Online untuk membuka stor rasmi dalam talian OnePlus yang pertama di Malaysia.

Stor ini terletak di Shopee, salah satu platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara. Stor rasmi ini menjual bukan sahaja telefon pintar OnePlus, malah aksesori dan perkakas yang dihasilkan oleh OnePlus sendiri.

Beberapa tawaran menarik disediakan sempena pembukaan stor rasmi ini seperti harga jaminan terendah untuk OnePlus 3T, iaitu hanya RM1,799 sahaja. Jika terdapat harga yang lebih rendah di platform e-dagang lain, Shopee akan memulangkan semula wang pembelian sebanyak 120%.

Bagi telefon pintar terbaru mereka OnePlus 5, ia ditawarkan bersama flip case percuma. OnePlus 5 versi 64GB storan dengan warna Slate Gray, dijual pada harga RM2,388. Manakala versi 128GB storan berwarna Midnight Black pula berharga RM2,688.

Perkakas yang dijual di stor rasmi ini pula antaranya ialah pengecas dan kabel Dash Charge, casing kayu dan karbon serta flip case. Paling menarik, ia diberikan diskaun 10%.

Stor rasmi OnePlus ini merupakan salah satu jenama yang terdapat di Shopee Mall. Dengan pembelian di Shopee Mall, tiada kos penghantaran dikenakan malah pengguna boleh memulangkan produk dalam masa 15-hari secara percuma. Paling penting, Shopee Mall menjamin semua produk yang terdapat di platformnya asli dan bukan tiruan.

Jika anda mahu membeli mana-mana produk OnePlus di stor rasmi ini, layarinya menerusi pautan ini: www.shopee.com.my/oneplus.my

BACA  OnePlus 8T edisi Cyberpunk 2077 bawa rekaan futuristik bersama RAM 12GB