Stor premium Xiaomi kini dibuka di Suria KLCC

Peminat Xiaomi di Lembah Klang kini boleh melihat dan mencuba sendiri pelbagai produk Xiaomi sebelum membelinya, apabila stor premium Xiaomi dilancarkan di Suria KLCC hari ini.

Stor ini terrletak di Lot 330, tingkat 3, pusat membeli belah terkemuka di Kuala Lumpur, Suria KLCC. Berhadapan stor Machines dan Oppo.

Sempena pembukaannya, ia menawarkan tawaran istimewa. Seperti rebat RM113 untuk 100 pembeli telefon pintar setiap hari, selama 3 hari dari 3 hingga 5 November 2017.

Satu lagi perkara yang menarik dilihat, adalah penurunan harga Mi Note 2, dari RM2,499 kepada RM1,599 sahaja.

Bukan sahaja telefon pintar, tetapi pelbagai aksesori dan ekosistem Xiaomi bokeh dilihat, dicuba dan dibeli di stor premium ini. Antaranya powerbank, router, kabel, beg laptop, bagasi, lampu led, dan macam-macam lagi.

Selain itu, stor ini turut memperlihatkan beberapa produk Xiaomi yang tidak dijual di sini, seperti Mi Notebook, periuk nasi, cerek dan Mi TV.

Mereka juga memperlihatkan dua telefon pintar baru yang akan dijual di Malaysia tidak lama lagi, Mi Mix 2 dan Redmi Note 5A Prime.

Tunggu apa lagi kipas Xiaomi di Lembah Klang. Jangan ketinggalan untuk mengunjungi stor Xiaomi yang mempamerkan pelbagai produk Mi di dalam satu bilik. Serta rebut rebat RM113 untuk 100 pengunjung pertama selama 3 hari, untuk membeli telefon pintar Xiaomi.

Lawati laman web www.mi.com/my serta Facebook Mi Malaysia untuk maklumat lanjut.