fbpx

Tinggal kurang 24 jam nak langgan Digi Infinite 100

Tak pernah dengar lagi tentang pelan Digi Infinite? Ia adalah pelan internet tanpa had dari Digi. Pelan Infinite 150 boleh dilanggan bila-bila masa, tetapi hari ini Digi membuka semula langganan pelan Infinite 100.

Bagaimanapun, pelan Infinite 100 ini hanya boleh dilanggan hari ini sebelum jam 12 tengah malam, melalui laman web Digi sahaja.

Pelan berharga RM100 sebulan ini memberikan pengguna internet tanpa had, tetapi dihadkan kelajuan kepada 5Mbps sahaja. Ia juga disertakan kuota hotspot sebanyak 20GB sebulan, dan boleh ditambah 5GB lagi dengan RM10.

Pelan Infinite 100 ini juga memberikan panggilan tanpa had bersama 300 SMS ke semua talian. SMS tambahan dikenakan caj 10sen setiap satu dan MMS pula 20sen.

Jika anda sering ke 8 negara ini, anda boleh menambah RM10 sebulan dan menikmati 5GB data dan 60 minit panggilan perayauan antarabangsa.

Segera ke laman web Digi untuk melanggan pelan Infinite 100 ini sebelum tamat tempoh. Jika mahu internet tanpa had dengan kelajuan tidak terhad, anda boleh memilih pelan Digi Infinite 150. Maklumat lanjut pelan boleh diperolehi di laman web Digi Infinite.

BACA  MiFi Roaming Man Boleh Sambung Ke Isyarat 4G Terkuat Tanpa Mengira Telco