1GB data percuma tanda terima kasih Digi kepada semua

Digi memaklumkan telah menjadi syarikat telekomnikasi dengan pelanggan terbesar di Malaysia. Bagi meraikan pencapaian ini, Digi memberikan kepada semua penggunanya data percuma sebanyak 1GB, untuk masa terhad.

Data percuma 1GB ini boleh ditebus melalui aplikasi myDigi. Aplikasi ini boleh dimuat turun di Apple Appstore atau Google Playstore. Aplikasi myDigi membolehkan pengguna memantau penggunaan data, panggilan atau SMS, serta membuat pembelian data dan sebagainya.

Untuk menebus data 1GB percuma, bermula dengan melancarkan aplikasi dan daftar masuk ke talian Digi. Pergi ke bahagian menu (tiga garis di kiri atas), dan pilih ‘Add-Ons‘. Di ruangan Internet, pilih ‘Thank You Gift 1GB‘ yang berharga RM0. Selepas itu, anda akan menerima pengesahan dan data 1GB akan dapat dilihat di ruangan kuota data.

Tawaran data 1GB percuma ini terbuka kepada semua pengguna pascabayar dan prabayar Digi yang mengaktifkan talian sebelum 15 Disember 2017, kecuali pelanggan Digi Enterprise, serta pelanggan prabayar Prepaid Internet, Happy Internet, Prepaid Broadband – Mampu Milik, Prepaid Internet – 1Malaysia, Prepaid Internet, Happy Broadband, dan Prepaid Broadband – Starter Pack.

Penguna Digi perlu menebus data 1GB percuma ini di antara 26-28 Disember 2017. Selepas ditebus, ia boleh digunakan dalam masa 24 jam. Jangan ketinggalan untuk menebusnya dalam tempoh tawaran ini.

Untuk maklumat lanjut tentang tawaran ini, layari laman web Digi.