Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

AI Bukanlah Ciri Utama OnePlus 6 Apabila Dilancarkan

Sedang pengeluar lain berlumba-lumba menayangkan fungsi kecerdasan buatan (AI) pada telefon masin-masing yang entah berfungsi atau tak, Pete Lau memaklumkan yang OnePlus akan mengambil pendekatan bersederhana pada pengganti OnePlus 5T.

OnePlus 5T adalah telefon mereka yang paling pantas dijual setakat ini

Walau bagaimanapun, menurut CEO OnePlus itu bahawa telefon yang akan dilancarkan mereka kelak pastinya menggunakan platform Snapdragon 845 yang dilancarkan Disember 2017. Mereka juga tidak menolak kemungkinan yang Galaxy S9 ialah pengguna cip terbaru itu dan ia tidaklah menghairankan jika dirujuk kembali semasa Galaxy S8/S8+.

Lau tidak menyatakan secara khusus bila, tapi beliau membayangkan yang telefon OnePlus seterusnya akan diumumkan pada suku 2 2018 (antara April hingga Jun).

Mereka turut mengembalikan kemasan sandstone seperti yang ada pada OnePlus One dan 2

OnePlus mungkin kurang dikenali di jalanan dek kebanjiran papan-papan iklan daripada Apple, Samsung, vivo, dan OPPO. Tapi, dalam kalangan jauhari, manikam seperti OnePlus memang menjadi rebutan oleh poweruser Android yang biasa dengan istilah seperti TWRP, ROM, Root, Superuser dan sebagainya.

Jika anda masih baru dengan jenama OnePlus, anda boleh merujuk artikel kami berkongsi pandangan awal tentang OnePlus 5T, telefon terhebat mereka setakat ini.

[Sumber: CNET]

BACA  Fungsi “X-Ray” semua OnePlus 8 Pro diseluruh dunia dimatikan oleh pengeluarnya