Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Shopee beri lebih RM1 juta Wang sempena Tahun Baru Cina

Mahu dapatkan lebih Wang? Tahun Baru Cina akan tiba tidak lama lagi dan platfrom e-Dagang terkemuka di Malaysia, Shopee melancarkan kempen ‘Wang bersama Shopee‘ yang menyediakan hadiah bernilai lebih RM1 juta untuk pengguna.

Kempen ini akan berlangsung selama 6 minggu, bermula dari 15 Januari sehingga 25 Februari 2018. Setiap hari, pengguna akan menerima 1 Tiket Emas yang boleh digunakan untuk cabutan bertuah. Hadiah yang disediakan seperti jongkong emas bernilai lebih RM500 setiap satu, wang tunai RM1,500 dan hadiah utama berupa wang tunai RM8,888.

Jualan kilat (flash sale) akan diadkaan 5 kali sehari. Facebook Shopee Malaysia juga memberikan hadiah berdasarkan bilangan pengguna yang menyertai acara Facebook ‘Wang bersama Shopee sempena Tahun Baharu Cina 2018’. Lebih banyak yang ‘Going‘, semakin besar hadiah disediakan seperti hadiah percutian ke destinasi misteri bernilai RM10,000 apabila ‘Going‘ menceah 18,888 orang.

Sudah pasti, diskaun dan tanda harga hebat yang luar biasa terdapat di Shopee apabila mereka bekerjasama dengan lebih 60 jenama di Shopee Mall termasuk PETRONAS, Reckitt Benckiser, L’Oreal, OPPO, Super, Watsons, Nestle, Unilever, Tommee Tippee, Deerma, Photobook, dan Xixili. Potongan harga sehingga 90% diberikan ke atas pelbagai produk.

Membeli-belah di Shopee boleh dilakukan dengan melayari laman web www.shopee.com.my, atau lebih mudah lagi menerusi aplikasi mudah alih yang boleh dimuat turun di Apple Appstore dan Google Playstore.

BACA  Tawaran Moratorium 6 Bulan Kembali Kepada Asal, Hasil Campur Tangan Kementerian Kewangan