fbpx

Putih salju warna terbaru Galaxy Note8 Edisi Terhad

Bersempena Sukan Olimpik musim sejuk yang akan berlangsung tahun ini, Samsung mengumumkan satu edisi khas Galaxy Note8 dan digelar, Galaxy Note8 Edisi Terhad Sukan Olimpik PyeongChang 2018. Sukan Olimpik musim sejuk ini akan berlangsung di PyeongChang yang terletak di Korea Selatan.

Galaxy Note8 edisi terhad ini berwarna putih dengan sedikit hiasan emas. Paling penting, ia menampilkan logo Sukan Olimpik di kaca belakang dan dipenuhi dengan pelbagai kandungan seperti aplikasi dan wallpaper berkaitan Sukan Olimpik.

Spesifikasi Galaxy Note8 ini sama seperti edisi biasa. Seperti skrin Super AMOLED QuadHD berukuran 6.3-inci dan S-Pen berwarna putih dan emas. Tetapi edisi terhad Galaxy Note8 ini bukan untuk jualan.

Ini kerana Samsung memberikan Galaxy Note8 Edisi Terhad ini kepada atlet Sukan Olimpik dan Paralimpik PyeongChang 2018 sahaja. Dijangkakan sekitar 4,000 unit Galaxy Note8 Edisi Terhad ini akan diedarkan kelak.

Bermakna, jika anda ingin memilikinya anda harus melayakkan diri menjadi atlet sukan olimpik ini kelak. Atau minta tolong dengan kawan anda yang mungkin menjadi atlet sukan olimpik ini. Jangan pula berkawan sebab nak telefon ni je tau.

BACA  Beli Galaxy A80 di Shopee untuk dapat hadiah eksklusif BlackPink bernilai RM818