Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Kontraktor menang kondo RM500 ribu di Celcom Big Win

Seorang kontraktor awam berjaya memenangi sebuah unit kondominium bernilai RM500,000 hanya dengan bermain permainan trivia dalam talian. Permainan tersebut merupakan sebahagian dari peraduan yang dijalankan dalam kempen Celcom Big Win Menang Rumah.

Hadiah utama peraduan ini dimenangi oleh Rashdan A. Manan, 27 tahun yang berasal dari Kuala Lumpur. Selain beliau, lebih dari 100 peserta lain turut berjaya memenangi hadiah baucar peralatan rumah bernilai RM1,000 setiap satu.

Celcom Big Win adalah satu portal peraduan yang menyediakan banyak permainan trivia seperti Fit and Rich, Do-U-Know-Christiano, Duit4Free dan lain-lain. Pelbagai hadiah menarik disediakan untuk setiap peraduan ini.

Semua peraduan di Big Win ini boleh disertai melalui arahan SMS atau mendail USSD. Bagaimanapun, peserta akan dicaj dari RM1 setiap hari, bergantung kepada peraduan yang disertai.

Untuk mengetahui caj yang dikenakan, sila semak Terms and Conditions (Terma & Syarat) setiap peraduan. Jadi, ambil tahu berapa caj yang dikenakan sebelum anda mendaftar untuk menyertai peraduan ini.

Untuk maklumat lanjut tentang peraduan terkini Celcom Big Win, sila layari www.bigwin.com.my atau dial *888*.

BACA  Display 1A, penawaran baharu daripada pengeluar telefon Redmi