Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 14 Apr, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Tawaran termurah 8GB data hanya RM8 di Yoodo

Kehangatan sambutan Tahun Baru Cina masih belum pudar dengan tawaran terbaru dari Yoodo ini. Mereka kini menawarkan data tambahan pada harga yang luar biasa rendah.

Bermula dari 16 Februari sehingga jam 8 malam pada 2 Mac 2018, Yoodo menawarkan kepada penggunanya data tambahan sebanyak 8GB pada harga hanya RM8.

Ianya memang sangat murah berbanding biasa. Apa tidaknya, jika data tambahan 1GB berharga RM10 dan data tambahan 6GB pula memerlukan RM40, sepanjang tempoh promosi ini anda akan menerima 8GB data pada harga RM8 sahaja.

dari kiri: data tambahan 1GB RM10, 6GB RM40 dan 8GB RM8 

Ingat, tawaran ini untuk data tambahan, bukan pelan asal data. Jadi, anda memerlukan akaun Yoodo yang aktif, dan melanggan mana-mana pelan data, panggilan atau SMS. Lepas itu, barulah boleh membeli data tambahan 8GB berharga RM8 ini.

Sebagai data tambahan, ia akan mengikut tempoh masa langganan pelan utama. Jika pelan tamat pada 28 Februari, maka data 8GB ini juga boleh digunakan sehingga 28 Februari sahaja. Kemudian pada 1 Mac, anda boleh membeli lagi data tambahan ini dan ia akan tamat tempoh pada kitaran seterusnya, iaitu 30 Mac.

Tetapi anda boleh membeli data tambahan 8GB RM8 sebanyak mana yang anda suka. Jika anda pengguna tegar atau sekadar suka-suka mahu berkongsi data dengan kawan atau saudara-mara, belilah data tambahan mengikut keperluan. Data ini tidak terhad kepada sebarang penggunaan, boleh digunakan untuk menstrim video, bermain games, ataupun berkongsi secara Hotspot.

Untuk maklumat lanjut tentang promosi Tahun Baru Cina Yoodo ini, sila rujuk ruangan FAQ Yoodo di sini. Jika anda belum memiliki kad sim Yoodo dan berminat untuk mendaftar, semak laporan kami tentang pelancaran dan cara mendaftar Yoodo di sini.

BACA  1GB Percuma PKP: Yoodo tidak hadkan masa, baki boleh bawa ke depan