Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Tebus pelbagai hadiah menarik di Hari Kelab OPPO

Khas buat pemiliki telefon pintar OPPO di Malaysia. Sambutan Hari Kelab OPPO akan diadakan pada 18 Mac depan, di mana ia menyediakan tawaran menarik khusus buat ahli kelab OPPO.

Ahli Kelab OPPO ataupun dikenali sebagai O-fans, boleh menebus pelbagai hadiah seperti baucar KFC, baucar Shopee, tiket wayang, cenderahati Ollie dan banyak lagi, menggunakan mata ganjaran keahlian kelab OPPO. Hadiah ini boleh ditebus di mana-mana Stor Konsep OPPO di seluruh Malaysia.

OPPO juga menawarkan mata ganjaran berganda pada 18 Mac ini, untuk pembelian telefon pintar OPPO F5 pada hari kelab OPPO ini sahaja.

Untuk menjadi ahli kelab OPPO ini, apa yang diperlukan hanyalah membuat pembelian di Stor Konsep atau Stor Online OPPO. Secara automatik, anda akan didaftarkan sebagai ahli. Mata ganjaran diberi sebanyak 1 mata bagi setiap RM1 yang dibelanjakan di stor rasmi OPPO.

Walaupun sambutan hari ahli OPPO adalah pada 18 Mac, O-fans boleh menebus hadiah di Stor Rasmi OPPO bermula 10 Mac 2018. Bagaimanapun, hadiah ini boleh diambil pada 18 Mac sahaja.

Maklumat lanjut tentang ahli kelab OPPO boleh dirujuk di sini. Selain itu, semak juga Facebook OPPO Malaysia untuk berita terkini. Untuk senarai Stor Konsep OPPO di seluruh Malaysia, boleh didapati di sini.

BACA  OnePlus 8T akan sampai Malaysia pada 22 Oktober