Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Hadiah RM999 menanti pembeli P20 dan P20 Pro di jerayawara Huawei

Kepada yang tak sabar menanti ketibaan telefon pintar Huwaei P20 dan P20 Pro di Malaysia, ada berita baik untuk anda. Telefon pintar yang akan dilancarkan pada 3 April akan datang, boleh diperiksa dan diuji sendiri di jerayawara Huawei yang akan di adakan pada 6-8 April 2018.

Dari pengumuman Huawei ini, boleh dikatakan Huawei P20 dan P20 Pro akan mula dijual pada 6 April 2018. Ini kerana Huawei menyediakan hadiah menarik bernilai RM999 untuk pembelian telefon pintar baru ini di jerayawara tersebut.

Antara hadiah yang disediakan untuk pembeli di jerayawara tersebut adalah pencetak Canon Pixma E3170, fon kepala Bluetooth HUAWEI Sport Bluetooth AM61, kad VIP Huawei dan lain-lain lagi hadiah eksklusif. Malah, pembeli juga berpeluang untuk memenangi sebuah Huawei P20 Pro secara percuma.

Jerayawara Huawei P20 dan P20 Pro ini akan diadakan di dua lokasi iaitu Sunway Pyramid, Petaling Jaya serta di zon utara, bertempat di Sunway Carnival, Pulau Pinang.

Jika anda sudah mensasarkan untuk membeli telefon pintar baru Huawei ini, jangan terlepas ke jerayawara ini untuk turut sama mendapatkan hadiah eksklusif percuma, malah mungkin balik dengan satu lagi unit Huawei P20 Pro percuma.

BACA  Nissan buka kembali operasi pusat pameran dan servis, tawar promosi sempena Aidilfitri