Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Xpax bagi data percuma jika tambah nilai di Maybank2u

Jika anda pengguna Xpax dan mahukan data percuma, pastikan anda membuat tambah nilai selepas ini menerusi Maybank2u. Xpax kini memberikan 1GB data percuma untuk setiap tambah nilai RM30 di Maybank2u, yang dibuat pada setiap hari Sabtu dan Ahad.

Promosi ini bermula dari hujung minggu ini iaitu 7 April hingga 27 Mei 2018. Untuk menerima 1GB data percuma, tambah nilai di Maybank2u mesti dibuat hujung minggu sahaja, hari Sabtu atau Ahad. Jika dibuat pada hari lain, tiada data percuma diberikan.

Sebanyak 1GB data percuma diberikan untuk setiap RM30 tambah nilai. Tiada data percuma untuk tambah nilai kurang RM30, tetapi hanya 1GB data percuma untuk tambah nilai RM30 dan ke atas. Jika anda mahu 2GB data percuma, buat tambah nilai RM30 dua kali.Jika buat tambah nilai RM60 sekaligus, hanya 1GB data sahaja diberikan. Tapi hari Sabtu dan Ahad je tau.

Tempoh sah data ini pula mengikut tempoh sah kredit tambah nilai tadi. Jika tambah nilai RM30, maka data 1GB percuma tadi boleh digunakan selama 30 hari.

Ingat, tambah nilai RM30 di Maybank2u pada hari Sabtu dan Ahad untuk dapat 1GB data percuma dari Xpax. Untuk maklumat lanjut, semak laman promosi Xpax Maybank2u. Terma dan syarat pula boleh dibaca di sini.

[Sumber: Maybank2u]

BACA  Grant Imahara, bekas ahli Mythbusters meninggal dunia akibat aneurisma otak