fbpx

Tonton cubaan Barcelona pecah rekod 38 tahun Real Sociedad secara percuma di beIN Sports

Jika anda peminat bola sepak, apatah lagi penyokong tegar La Liga Sepanyol, perlawanan Barcelona menentang Valencia pada hari Sabtu ini mesti anda tonton. Ini kerana ia adalah perlawanan yang akan menyaksikan, mampukah Barcelona memecahkan rekod tanpa kalah Real Sociedad sebanyak 38 perlawanan yang dipegang sejak tahun 1980.

Lebih menarik, anda boleh menyaksikan perlawanan ini secara langsung di mana sahaja melalui aplikasi beIN SPORTS CONNECT. Ia adalah sebuah platform penstriman video yang menyediakan banyak siaran sukan secara langsung.

beIN kini mengadakan promosi tontonan percuma kepada pengguna di Malaysia. Di mana pengguna diberi akses penuh kepada semua kandungan di dalam beIN SPORTS CONNECT, bermula dari jam 12 tengah malam hari Sabtu 14 April, sehingga jam 8 pagi hari Isnin 16 April 2018.

Untuk peminat bola sepak, beIN SPORTS CONNECT membolehkan mereka menonton secara langsung semua perlawanan LaLiga Sepanyol, Ligue 1 Perancis, Süper Lig Turki dan Hyundai A-League Korea Selatan.

Apa perlawanan yang boleh ditonton secara langsung dan percuma pada tempoh promosi ini? Di antaranya adalah:

LaLiga Sepanyol
Barcelona vs Valencia, 14 April, jam 10.10 malam

Süper Lig Turki
Galatasaray vs Başakşehir, 15 April, jam 11.55 pagi

Ligue 1 Perancis
PSG vs Monaco, 16 April, jam 2.55 pagi

Platform beIN SPORTS CONNECT boleh digunakan di pelbagai peranti samada menerusi pelayar di laman web connect-my.beinsports.com atau muat turun aplikasi mudah alih di Google Play Store atau Apple App Store.

Jika anda suka dan berminat untuk menggunakan beIN SPORTS CONNECT selepas tempoh promosi percuma ini, ia boleh dilanggan pada kadar RM20 sebulan.

BACA  Huawei dan Maxis bergabung tenaga pamer kehebatan 5G di Langkawi