Celcom sedia banyak faedah buat pemilik kad Hong Leong

Jika anda pengguna Celcom dan memiliki kad kredit Hong Leong Bank, maka anda agak bertuah kerana-kedua-duanya kini bekerjasama untuk memberikan lebih nilai dan keistimewaan buat pengguna.

Contohnya untuk pemilik kad kredit Hong Leong terpilih, mereka boleh mendapatkan pakej telefon pintar baru melalui Celcom FIRST dan menerima pulangan tunai (cashback) di antara RM300 hingga RM800.

Antara kad kredit yang terlibat adalah kad kredit Hong Leong Sutera, GSC Gold/Platinum dan Infinite. Celcom menyediakan pakej peranti merangkumi pelbagai jenama terkini seperti iPhone X, Huawei P20, Samsung Galaxy S9 dan banyak lagi.

Apabila melancong dan membeli-belah di luar negara pula, pemilik kad kredit Hong leong boleh menikmati rebat untuk perayauan data antarabangsa Celcom Passport bernilai RM138. Caranya, berbelanja sekurang-kurangnya minimum RM2,000 dengan sekurangnya satu transaksi di luar negara menggunakan kad kredit Hong Leong.

Lebih banyak info tentang tawaran Celcom dan Hong Leong ini boleh dibaca di sini. Untuk mengenali lebih lanjut tentang tawaran peranti Celcom, boleh layari laman web www.celcom.com.my. Kalau berminat untuk memohon kad kredit Hong Leong pula, sila melawat laman www.hlb.com.my/applynow.

BACA  Tujuh telko berjanji tingkat kepuasan pengguna menjelang akhir 2019