AirAsia tambah pesawat dan lanjutkan tarikh untuk Pulang Mengundi

Anda terlepas mendapatkan tiket penerbangan AirAsia dengan harga promosi tetap sempena hari mengundi pada 9 Mei 2018? Usah risau, hari ini AirAsia mengumumkan tambahan penerbangan untuk mereka yang mahu pulang mengundi, dan menambah satu hari lagi dari tawaran asal.

AirAsia menyatakan mereka telah menambah 120 penerbangan antara 7-10 Mei 2018. 20 penerbangan akan menggunakan pesawat Airbus 330 yang memiliki 377 kerusi. Di bawah ini adalah senarai pesawat tambahan:

Dalam Semenanjung Malaysia

Semenanjung Malaysia ke Sabah

Semenanjung Malaysia ke Sarawak

Kadar tambang tetap yang ditawarkan AirAsia dalam tempoh ini adalah untuk tarikh 7hb, 8hb, 9hb dan 10hb Mei sahaja. harganya pula adalah tetap iaitu RM99 untuk penerbangan dalam Semenanjung Malaysia, atau dalam Malaysia Timur.

Manakala penerbangan di antara Semenanjung Malaysia dan Sarawak pula tetap pada RM129. Penerbangan di antara Semenanjung Malaysia dan Sabah pula tetap pada RM199 sahaja. Ia untuk tempahan baru dan tertakluk kepada kekosongan.

Tawaran tempahan penerbangan AirAsia ini boleh dibuat menerusi laman web www.airasia.com ataupun di aplikasi mudah alih AirAsia. Perlu diingatkan, tawaran harga tetap ini untuk kerusi standard sahaja, tidak termasuk Premium Flatbed.

Sebelum pulang mengundi, pastikan anda semak dahulu tempat mengundi anda terlebih dahulu. Membazir je balik nanti tak dapat mengundi. Kami senaraikan 3 cara untuk anda semak tempat mengundi di sini.

BACA  Proton X70 2020 baru dilancar dengan fungsi dan teknologi lebih canggih