Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Guna cara ini untuk dapat diskaun 6% bila membeli telefon Samsung

Selepas pengumuman kadar GST 0% yang akan dikuatkasakan pada 1 Jun nanti, beberapa jenama telah mengambil langkah proaktif dengan memberikan diskaun 6% bermula dari sekarang. Tetapi tiada khabar kedengaran lagi dari pihak Samsung.

Jika anda mahu membeli telefon pintar Samsung seperti Galaxy S9 atau Galaxy A8, anda tidak perlu menunggu 1 Jun untuk membelinya lebih murah kerana Senheng memberi diskaun 6% untuk pembelian telefon pintar Samsung melalui mereka. Semua peranti Samsung diberikan diskaun 6% di Senheng bermula sekarang.

Antara model yang terdapat di Senheng adalah Samsung Galaxy S8, S9, Note8, A8, J2, Tab A dan Tab S. Sebagai contoh, Galaxy S9+ 128GB dan Galaxy Note8 yang berharga RM3,999, akan menerima diskaun RM227.

Diskaun 6% akan terus tertera apabila checkout untuk membuat bayaran di Stor Online Senheng. Cuma jangan terkejut apabila melihat GST 6% masih dikenakan, kerana ia masih perlu ada sehingga 1 Jun 2018. Paling penting, diskaun 6% itu ada.

Jika mahu lebih penjimatan, Senheng sedang mengadakan promosi 1 bulan percuma apabila membuat bayaran secara ansuran. Contohnya dengan Galaxy S9+ 128GB, akan jimat RM314. Tetapi terdapat caj tambahan untuk ansuran, seperti Maybank EPP 12 bulan dikenakan caj RM27 dan Maybank EPP 24 bulan pula sebanyak RM90.

Selain Samsung, jenama lain yang turut dijual di Senheng dan menerima diskaun 6% adalah Huawei dan Vivo. Untuk maklumat lanjut, semak laman promosi Cashback 6% Senheng.

Kalau nak dapatkan lebih penjimatan, gunakan Shopback untuk membuat pembelian di Stor Online Senheng, sebab boleh dapat tunai kembali sebanyak 3%.

BACA  Hadiah percuma dan cabutan bertuah bernilai RM130,000 untuk pembeli peranti Huawei