Pelan Celcom Mobile Family sediakan 1TB data untuk dikongsi bersama

Celcom hari ini melancarkan pelan khas keluarga yang dinaik taraf, Celcom Mobile Family bagi memudahkan keluarga berkongsi internet. Sehingga 125GB data tambahan boleh dikongsi sesama keluarga atau rakan.

Talian tambahan bagi pelan Celcom Mobile Family akan menerima 5GB data yang boleh dikongsi, 5GB Video Walla, akses VIP iflix, panggilan tanpa had serta WhatsApp dan WeChat tanpa had. Semua ini hanya RM48 sebulan.

Lebih besar pelan, lebih banyak talian Celcom Mobile Family boleh ditambah. Pelan Gold Plus boleh menambah sehingga 2 talian, pelan Gold Supreme sehingga 3 talian, pelan Platinum sehingga 4 talian dan pelan Platinum Plus sehingga 5 talian.

Celcom turut memberi 1TB Video Walla yang boleh dikongsi sesama semua talian yang mendaftar pelan Celcom Mobile Family. Antara platform strim video yang terdapat dalam Video Walla seperti YouTube, iflix, Netflix, Astro GO, Tonton.com.my, dailymotion dan dimsum.

Data terkumpul di dalam Celcom Mobile Family boleh ditetapkan hadnya atau dikongsi semua sesama semua talian, menggunakan aplikasi mudah alih Celcom Life yang baru. Aplikasi ini boleh dimuat turut di Apple Appstore atau Google Playstore.

Selain itu, Celcom menawarkan diskaun peranti yang boleh digabungkan. Sehingga RM3,000 diskaun peranti boleh diterima. Ia juga boleh diasingkan kepada RM300 diskaun peranti untuk setiap talian.

Bagi memiliki peranti lebih mudah, pelan Celcom Mobile Family juga boleh mendapatkan peranti melalui program ansuran Easyphone, dari serendah RM52 sebulan.

Pelan baru Celcom Mobile Family ini boleh dilanggan bermula 1 Jun 2018. Boleh lawati Celcom Bluecube atau rakan sah Celcom atau layari laman web www.celcom.com.my untuk maklumat lanjut.

BACA  SoC Kirin Dalam Bahaya, ARM Berhenti Berurusan Dengan Huawei