Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

HUAWEI lancar telefon pintar merah jambu paling mampu dimiliki

Buat peminat warna merah jambu atau pink dengan bajet yang terhad, anda kini boleh mendapatkan telefon pintar dengan warna kegemaran anda menerusi edisi terhad HUAWEI nova 2 Lite berwarna pink. Ia akan mula dijual di Malaysia pada hujung minggu ini.

Siri nova dari HUAWEI disasarkan untuk kumpulan muda remaja dengan tanda harga yang tidak melampau. Seperti HUAWEI nova 2 Lite edisi terhad pink ini, harganya RM754 sahaja dengan GST 0%. Ia boleh dibeli di mana-mana Stor Huawei dan pengedar sah di seluruh Malaysia, bermula hari Sabtu ini 9 Jun 2018.

Lebih istimewa lagi jika anda membeli semasa tempoh HUAWEI Carnival pada 9 & 10 Jun ini, anda berpeluang untuk memenangi kereta Perodua Axia atau telefon pintar PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10. Pembeli HUAWEI nova 2 Lite juga akan menerima hadiah percuma berupa speaker kayu Bluetooth.

Jika tidak pun, sertai kempen Gaya Raya Bersama Huawei sehingga 17 Jun ini untuk peluang memenangi hadiah percutian ke Tokyo Disneyland atau Club Med Bali. Hadiah percuma berupa beg perjalanan HUAWEI tersedia untuk pembeli dalam tempoh ini.

HUAWEI nova 2 Lite memiliki skrin FullView 5.99-inci dengan resolusi HD+ 1440×720. Kuasa pemprosesnya menggunakan cip Snapdragon 430, bersama 3GB RAM dan 32GB storan dalaman. Baterinya pula 3,000mAh dan dicas melalui port mikroUSB.

Kamera belakang nova 2 Lite menggunakan dwi-lensa 13MP+2MP, manakala kamera hadapannya 8MP dilengkapi flash. Sistem operasi Android 8.0 Oreo bersama EMUI 8.0 menjadi penggerak nova 2 Lite. nova 2 Lite memiliki pengimbas capjari yang pantas serta menyokong teknologi pengecaman wajah untuk membuka kunci skrin.

Jangan ketinggalan untuk bergaya hari raya nanti dengan HUAWEI nova 2 Lite edisi terhad pink ini. Ia akan mula dijual di seluruh Malaysia bermula 9 Jun 0218 dengan harga RM754.

BACA  Realme lancar telefon baru lebih murah berharga di bawah RM450