fbpx

Baucer RM100 dan Vespa Scooter hadiah buat pembeli laptop HP

Banyak sangat promosi berkaitan telefon pintar untuk Hari Raya ini. Tetapi jika anda sedang mencari laptop, HP Malaysia kini sedang mengadakan kempen Jom, Beria Beraya. Ia menawarkan hadiah untuk pembelian laptop HP terpilih. Kempen ini berjalan dari 21 Mei hingga 15 Julai 2018.

HP Malaysia menyediakan hadiah sejumlah RM35,000 dalam kempen Jom, Beria Beraya. Hadiah yang disediakan berupa baucer tunai RM100 yang boleh dipilih antara Zalora, KFC, Petronas, Watsons atau AEON. Bagi pembeli laptop HP ENVY, mereka juga akan menerima perisian Microsoft Office 365 Personal bernilai RM280.

Bagi hadiah utama, terdapat 3 unit Vespa scooter untuk dimenangi. Tetapi ia memerlukan pembeli menulis slogan.

Untuk mendapatkan hadiah di atas, anda perlu membeli laptop HP terpilih dari siri Pavilion, OMEN, ENVY atau Spectre yang dipasang dengan Windows 10, dan berharga RM2,000 ke atas dalam tempoh kempen berjalan.

Kemudian, layari laman web www.hpmalaysia.com/beriaberaya dan isi maklumat yang diperlukan bersama bukti pembelian bagi mendapatkan baucer tunai pilihan bernilai RM100. Selepas itu, lengkapkan slogan bagi peluang memenangi Vespa Scooter.

Baucer tunai RM100 akan dihantar dalam 14 hari bekerja, selepas pembelian disahkan.

Bagi pembelian laptop berharga RM2,000 hingga RM3,999, pengguna menerima satu peluang menghantar slogan untuk memenangi Vespa Scooter. Pembelian laptop berharga RM4,000 ke atas pula akan boleh menghantar dua penyertaan.

Syarat penuh dan terma kempen ini boleh disemak di sini. Untuk maklumat lanjut tentang kempen ini dan mengetahui laptop HP yang mengambil bahagian, boleh ke laman Kempen Beria Beraya HP Malaysia.

BACA  Facebook tidak jadi masukkan iklan di dalam WhatsApp