Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

YES bagi 30 telefon percuma selama 30 hari

Sempena menyambut Hari Raya, Yes kini mengadakan peraduan yang memberikan hadiah telefon pintar setiap hari selama 30 hari. Peraduan YES “30 Days 30 Phones” berjalan dari 8 Jun hingga 7 Julai 2018.

Pelbagai jenis telefon pintar akan diberikan setiap hari seperti YES Altitude 2 (bernilai RM399), Samsung Galaxy A6 (bernilai RM999), vivo V9 (bernilai RM1,319) sehinggalah Huawei P20 Pro dan Samsung Galaxy S9.

Untuk menyertai peraduan ini, pengguna perlu mengikuti 4 langkah ini:

1. Langgan mana-mana pelan Pascabayar Yes 4G LTE bersama peranti (YES Huddle XS 4G LTE, Zoom 4G LTE atau mana-mana telefon pintar terlibat), atau beli pek SIM Prabayar YES 4G LTE dan tambah nilai sekurang-kurangnya RM10 dalam tempoh peraduan.

2. Setiap pembelian dan langganan pelan YES memberikan pelanggan penyertaan ke peraduan. Pelanggan boleh mendapat sehingga 40 penyertaan. Lebih tinggi jenis pelan, atau tambah nilai prabayar, maka lebih banyak penyertaan akan diterima sekaligus meningkatkan peluang untuk menang.

3. Seterusnya, pelanggan perlu like Facebook Page YES di www.facebook.com/Yes4G.

4. Pemenang yang terpilih setiap hari akan menerima panggilan dari YES dan perlu menjawab 3 soalan mudah. Jika dapat menjawab dengan betul, mereka akan dinobatkan sebagai pemenang harian dan menerima telefon pintar pada hari tersebut.

Bersama peraduan ini, YES turut memperkenalkan promosi Raya bundle baru. Pelanggan hanya perlu mendaftar pelan pascabayar YES 4G LTE 48 Postpaid dan akan menerima telefon pintar baru percuma.

Bagaimanapun, pelanggan perlu mendaftar kontrak untuk mendapatkan telefon pintar percuma ini. Jika mendaftar kontrak selama 12 bulan, pelanggan akan menerima 10GB data sebulan. Manakala kontrak selama 24 bulan pula memberikan pelanggan 15GB data.

BACA  PKPB: Mesin ATM kembali operasi seperti biasa, caj pengeluaran kekal dikecualikan

Telefon pintar yang boleh dipilih dalam promosi ini adalah Samsung Galaxy J2 Pro (bernilai RM469), Xiaomi Redmi 5 (bernilai RM479), atau edisi terhad YES Altitude 2 (bernilai RM399).

Jika anda mendaftar pelan YES 4G LTE 48 Postpaid ini, anda bukan sahaja menerima telefon pintar percuma, malah berpeluang memenangi satu lagi telefon pintar menerusi peraduan YES “30 Days 30 Phones”.

Maklumat lanjut tentang promosi Raya Bundle dan peraduan YES “30 Days 30 Phones” boleh dirujuk di mana-mana stor YES di seluruh malaysia, atau di laman web www.yes.my/30Days30Phones.