fbpx

U Mobile lancar ‘pelan Giler tanpa had’ dari RM30 sebulan

Selepas lama menyepi, U Mobile hari ini kembali menggegarkan ruang udara telekomunikasi di Malaysia dengan melancarkan pelan Giler tanpa had yang baru. Ia memberikan data tanpa had untuk semua aplikasi pada harga yang sangat rendah.

Dengan pelan baru U Mobile ini, pelanggan tidak perlu risaukan lagi kuota data untuk menstrim lagu, video, bersosial serta meluncuri laman web sepanjang masa.

Terdapat dua pelan yang diperkenalkan hari ini, prabayar GX30 dan pascabayar GX50. Prabayar GX30 datang dengan data tanpa had untuk semua aplikasi pada kadar RM30/bulan bersama 3GB data hotspot.

Manakala pascabayar GX50 memiliki data tanpa had serta panggilan tanpa had ke semua rangkaian, hanya RM50/bulan. Ia juga disertakan data hotspot sebanyak 5GB.

Tetapi kuota data tanpa had ini memiliki sekatan kelajuan. Bagi prabayar GX30, kelajuannya disekat pada 3Mbps. Untuk pascabayar GX50 pula, kelajuannya terhad kepada 5Mbps.

Inilah yang dikatakan, untuk mendapatkan sesuatu, anda perlu mengorbankan sesuatu. Nak data tanpa had murah, kenalah sekat kelajuannya. Apa macam, berminat?

Untuk maklumat lanjut, layari laman U Mobile Giler Unlimited

BACA  Pakej Ulangtahun ke-10 Galaxy berikan diskaun sehingga RM799