Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

iflix Free kini percuma selamanya dengan syarat

iflix kini boleh diakses percuma tanpa sebarang bayaran. Ya benar, tetapi ada syaratnya. Dalam diam-diam iflix Free ini dilancarkan.

iflix Free membolehkan semua pengguna mendaftar dan terus menonton kandungan iflix, tetapi yang dilabel Free sahaja. Jika mahu akses ke seluruh kandungan iflix, perlulah melanggan akaun premium yang masih kekal dengan kadar RM10/bulan atau RM96/tahun.

Selain itu, iflix dilihat mula memaparkan kandungan yang menampilkan nama penaja. Ia dilihat selari dengan usaha mereka untuk menyokong kandungan percuma dalam bentuk iklan.

Antaramuka iflix juga dikemaskini dengan rupa baru. Selain susunan biasa untuk mencari kandungan, ia turut memiliki ruang Feed. Feed memaparkan video pendek dalam bentuk highlight dan trailer agar mudah dilayari seperti Instagram.

Belum pernah menonton kandungan iflix? Daftar sahaja secara percuma sekarang. Jika puas hati, boleh langgan akaun Premium serendah RM10/bulan. Layari laman web www.iflix.com untuk mula menonton atau muat turun aplikasi mudahalih di Apple Appstore dan Google Playstore.

[Sumber: Lowyat.net]

BACA  Pelancaran Galaxy S21 dimeriahkan bersama 21 persembahan di festival maya