Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Gambar Percutian Anda Mungkin Angkat Anda Jadi Duta Pertama AirAsia x Sony

Jika anda akan terbang bersama AirAsia antara 30 Julai hingga 7 Oktober ini, anda pastinya tidak akan mahu melepaskan peluang menyertai satu pertandingan anjuran bersama AirAsia dan Sony (AirAsia x Sony), “Through the Lens”. Antara tempoh tersebut pihak AirAsia x Sony akan mencari duta bersama pertama untuk mewakili kedua-dua entiti itu selama setahun.

Pertandingan 9 minggu itu mempertaruhkan bukan saja kerusi selaku duta bersama. Pemenang hadiah utama akan menerima kelengkapan kamera Sony terbaru serta tajaan penerbangan ke semua 130 destinasi AirAsia selama setahun.

Bukan itu sahaja, pemenang hadiah utama juga akan diterbangkan ke Tokyo untuk melihat sendiri teknologi pengimejan terbaru Sony di ibu pejabat mereka sambil membawa sebuah Sony A7 Mark III dan sepasang fon kepala h.ear on 2, kesemuanya bernilai lebih RM10 ribu ringgit.

Terdapat juga hadiah sagu hati yang berupa kamera Sony RX100V pada penyertaan terbaik setiap minggu.

Barry Klipp, wakil dari Kumpulan Air Asia X

Sotoru Arai, wakil dari Sony Malaysia

Mewakili Kumpulan AirAsia X adalah En. Barry Klipp, ketua bahagian komersial manakala daripada pihak Sony Malaysia, En. Sotoru Arai bersama-sama merasmikan pertandingan ini.

Untuk menyertai “Through the Lens”, anda hanya perlu melawat laman web throughthelens.airasia.com dan mendaftarkan diri sebelum mula memuat naik hasil kerja anda untuk diadili.

 

BACA  Konsol Sony PlayStation 5 bersama aksesori dan game mula dijual November 2020