Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

TM Perkemas Tawaran Unifi, Kini Anda Boleh Memilih 30Mbps atau 100Mbps

Jaguh convergence negara kini terus mara memperkemas perkhidmatan untuk rakyat Malaysia. Laman web unifi kini didapati telah diperkemas terutama pada bahagian tawaran Internet mereka yang hadir dalam dua perisa iaitu 30Mbps ataupaun 100Mbps.

Ia hampir serupa dengan tawaran semasa oleh MaxisONE yang diperkenal sekitar dua minggu lalu.

Tawaran semasa TM

Tawaran semasa Maxis

Untuk pelan RM129, unifi dan Maxis memiliki kelajuan yang sama. Kelebihan disini adalah pada unifi kerana ia hadir bersama-sama perkhidmatan unifi TV yang pastinya memberi lebih nilai tambah pada mereka. Tapi Maxis menawarkan kuota panggilan suara tanpa had sedangkan unifi memberikan 600 minit.

Pelan termurah dalam kalangan unifi dan Maxis adalah RM79 daripada unifi. Awalnya ia dikhaskan untuk golongan B40 dan memerlukan anda memiliki pendapatan isi rumah kurang daripada RM4,500 tapi syarat itu dihapuskan seminggu selepas Maxis memperkenalkan pelan RM89 mereka.

RM129 untuk 100 Mbps adalah satu tawaran yang menarik. Tapi apakah reaksi pengguna sedia ada yang melanggan 100 Mbps pada harga yang jauh lebih tinggi daripada itu? Bolehkah mereka memohon untuk dipindahkan ke skim baru ini?

Layari laman rasmi produk untuk maklumat lanjut.

BACA  182 TMpoint di seluruh negara kembali beroperasi bermula 12 Mei