ASUS Zenfone 5z dan Zenfone Max Pro paling murah pada 9 September

Tarikh 9 September adalah penting untuk kaki shopping online kerana banyak platform e-dagang di Malaysia yang menawarkan promosi hebat pada tarikh ini. Salah satu darinya ialah Lazada, dan mereka bekerjasama dengan banyak jenama untuk promosi 9.9 nanti.

ASUS merupakan satu jenama yang terlibat dalam promosi 9.9 Lazada dan mereka menyediakan beberapa tawaran menarik untuk dua telefon pintar mereka, Zenfone 5z berkuasa Snapdragon 845 serta Zenfone Max Pro M1. Hanya di Stor Asus di Lazada.

Pada 9 September 2018 iaitu hari Ahad ini, orang ramai boleh membeli Zenfone 5z 128GB pada harga RM1,699 sahaja, diskaun sebanyak RM200. Bukan itu sahaja, pembelian Zenfone 5z ini datang bersama Lazadacare Plus, jaminan tambahan tahun kedua yang turut memberi perlindungan dari kerosakan tidak sengaja seperti skrin retak dan termasuk air. Tawaran terbaik untuk Zenfone 5z setakat ini.

Manakala untuk peranti kelas pertengahan, Zenfone Max Pro 64GB pula ditawarkan pada harga RM899 sahaja, RM100 lebih murah dari biasa. Malah, ia boleh menerima diskaun tambahan RM50 jika menggunakan kod promosi ASUS99RM50. Maknanya, hanya bayar RM849 untuk Zenfone Max Pro 64GB.

Tetapi tawaran di atas ini hanya aktif selama sehari sahaja, pada hari Ahad ini 9 September 2018. Kupon diskaun RM50 juga terhad, baik cepat-cepat beli nanti kalau nak dapatkan lebih diskaun.

Layari Stor Asus di Lazada pada 9 September nanti untuk menikmati tawaran yang disebut di atas. Untuk mengenali produk dengan lebih lanjut, layari laman produk Zenfone 5z dan Zenfone Max Pro.