fbpx

Kaspersky Labs mahu bawa pengguna bertuah saksikan The Predator di Hollywood

Sekarang adalah masa yang baik untuk anda mendapatkan perlindungan dari pakar pencegah ancaman siber, Kaspersky Labs. Mereka kini menyediakan hadiah berupa percutian VIP ke Hollywood, bersempena kerjasama mereka dengan filem The Predator yang baru sahaja mula ditayangkan di Malaysia.

Orang ramai yang membeli produk Kaspersky Labs iaitu Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security dan Kaspersky Total Security, dari 7 Julai hingga 31 Oktober 2018, layak menyertai cabutan bertuah Kaspersky dan The Predators.

Hadiah utama cabutan bertuah ini berupa percutian VIP The Predator untuk 2 orang selama tiga malam di Hollywood, termasuk ke Fox Studios, lokasi filem The Predator dirakam. Ia merupakan hadiah yang luar biasa kerana Fox Studios tidak lagi membuka studio mereka untuk dilawati orang ramai.

Selain hadiah utama ini, Kaspersky juga menyediakan hadiah saguhati berupa topi dan botol air The Predator edisi terhad. Sebanyak 1,000 unit hadiah ini disediakan untuk dimenangi.

Orang ramai yang berminat untuk menyertai cabutan bertuah ini, boleh mendapatkan produk Kaspersky yang berkenaan sama ada di Kaspersky Online E-Store atau dari mana-mana pengedar sah Kaspersky di seluruh Malaysia.

Selepas membeli, jangan lupa untuk pergi ke laman web Promosi Kaspersky The Predator dan masukkan butir-butir produk Kaspersky dan maklumat peribadi untuk melayakkan anda ke dalam cabutan bertuah tersebut.

Maklumat lanjut tentang peraduan ini turut boleh didapati di laman web yang sama, http://apac-promo-kaspersky.com

BACA  Teknologi 5G Celcom pertingkat kawalan keselamatan di Pelabuhan Langkawi