Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Pelbagai jenama serap kos SST di jualan Shopee 11.11 Big Sale

Kaki shopping online pasti tidak sabar menantikan tarikh 11 November kerana ada banyak tawaran akan muncul pada waktu itu. Salah satu platform e-dagang yang mengadakan promosi luar biasa pada 11.11 nanti ialah Shopee.

Shopee mengadakan promosi Shopee 11.11 Big Sale, bermula dari 25 Oktober hingga 11 November 2018. Antaran yang disediakan ialah tawaran tanpa Cukai Jualan & Perkhidmatan (SST) daripada jenama-jenama terkemuka, hari tawaran bertema serta permainan Shopee Shake yang menyediakan syiling Shopee bernilai RM1.1 juta.

Terdapat lebih 100 jenama dan 15,000 penjual di Shopee 11.11 Big Sale. Antaranya ialah L’Oreal, Universal Traveller, Siti Khadijah, Vivo, Tefal dan Maybelline yang akan menyerap kos SST meliputi lebih 1,000 produk. Enam jenama ini telah menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) untuk menyerap kos SST.

Bagi pemburu produk harga murah, Jualan Kilat Shocking Sale tidak boleh dilepaskan kerana ia menawarkan barangan pada harga serendah RM1.10 sahaja. Malah, penghantaran percuma juga ditawarkan untuk pembelian minimum RM11 dari jenama seperti Watsons, Mr DIY, Procter & Gamble, Nestle, NYX, PETPET dan banyak lagi.

Pengguna juga boleh menantikan pilihan tawaran eksklusif daripada Skuad Selebriti Shopee semasa Shopee 11.11 Big Sale. Ia mengetengahkan jenama daripada selebriti terkenal Malaysia seperti Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Nora Danish and Izara Aishah.

Untuk maklumat lanjut tentang Shopee 11.11 Big Sale, layari laman web www.shopee.com.my/1111. Muat turun juga aplikasi Shopee secara percuma menerusi Apple AppStore atau Google PlayStore.


BACA  DuitNow QR: Kenapa penyedia e-Wallet berlengah-lengah?